Home test2022-05-10T08:59:02+01:00

Even voorstellen: Anton de Bekker

Kandidaat voor het bestuur van VGOmedia: Anton de Bekker “Pensioen is nog steeds mijn werk en mijn hobby” In de pauze van een bijeenkomst van de Koepel Gepensioneerden liepen we hem zomaar tegen het lijf: Anton de Bekker, tot zijn pensionering algemeen directeur (voorzitter directie) van PNO Media. Wat hij niet weet over pensioenen past op een postzegel, en wie hij niet kent in het wereldje komt zeker net kijken. Het bestuur waagde een gokje en stelde hem voor om zich verkiesbaar te stellen voor het bestuur van VGOmedia. Daar moest hij even over nadenken, want hij is nog altijd heel druk met fondsbesturen, commissies en andere pensioenzaken. Maar na een paar vergaderingen meekijken en -luisteren kreeg Anton de smaak te pakken en kunnen [...]

VGOmedia 50 jaar

Ofschoon we het vorig jaar niet konden vieren, zijn we wel degelijk 50 geworden. En dat wil het bestuur alsnog enige luister bijzetten. Op de [...]

Terugblik 2021

De invloed van de pandemie bleef afgelopen jaar onverminderd groot. Het werd er voor ons allemaal niet gezelliger op. Weer niet bijeenkomen, bestuursvergaderingen via [...]

Alle berichten

“VGOmedia heeft een goede entree bij PNO Media”

VGOmedia in het kort

Lid worden?

de voordelen op een rijtje...
  • iedereen kan lid worden

  • 2 X ledenvergadering

  • producten met korting

  • diensten met korting

  • 4 X VGOmedia magazine

Iedereen die pensioen ontvangt van PNO Media kan lid worden van VGOmedia. In dialoog met het fonds bewaken we de belangen van gepensioneerden.

Onze vereniging telt zo’n 2.000 leden. Via de Koepel Gepensioneerden, die sterk groeit in politieke kracht en invloed en waarmee we nauw samenwerken, hebben we ons verbonden met nog eens honderdduizenden andere gepensioneerden.

Twee keer per jaar ontmoeten bestuur en leden elkaar (als corona het toelaat) op de ledenvergadering, waar de top van PNO Media traditiegetrouw komt vertellen hoe het er met onze pensioenen voorstaat.

Via de Koepel bieden we ook diensten en producten aan met korting. En voor het verantwoordingsorgaan van PNO Media dragen we kandidaten voor.

Vier keer per jaar geven we een magazine uit waarin naast nieuws over de vereniging en pensioenzaken ook veel andere informatie staat, die voor gepensioneerden uit de creatieve en digitale sector relevant is.

“pensioen moet je niet exclusief aan de bonden overlaten”

Bestuur

Hella Liefting
Hella Lieftingvoorzitter
Klaas Samplonius
Klaas Samploniusvice-voorzitter
Hans Hoole
Hans Hoolesecretaris
Ruud Leyendekker
Ruud Leyendekkerpenningmeester
Ga naar de bovenkant